Previous
Next

IRIS Photography

Mijn naam is Iris van der Hout en ik ben 39 jaar oud. Samen met mijn man en twee prachtige zoons; Pepijn en Thijmen woon ik in het West-Brabantse Halsteren. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, voetbal ik met mijn zoontjes of ben ik bezig met fotografie. Dat laatste komt natuurlijk niet als een verrassing. Als ik niet voor mijn werk aan het fotograferen ben dan focus ik me vooral op portretfotografie. Daarnaast ga ik ook graag met vriendinnen op pad. Tijd doorbrengen met familie en vrienden staat dus hoog in het vaandel. Waarschijnlijk komt dat voort uit de Brabantse warmte en gezelligheid die zoveel mensen uit de regio meekrijgen vanuit hun jeugd. Bij ons is dat ook zeker het geval.

Afgelopen jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart als freelance fotografe. In deze periode heb ik aan den lijven ondervonden hoe veel energie het geeft om je passie na te leven. Als fotografe ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van een moment of een herinnering voor altijd. Dat doe ik bij verschillende gelegenheden en in uiteenlopende settings. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Voor boekingen en vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of stuur een email naar info@irisphotoshoots.nl

Zakelijk:

Persoonlijk:

Onze partners